15 – 02 – 2018 Automobilist onder invloed Spelstraat Wageningen.

Delen:

Wageningen – Donderdagavond omstreeks 19:50 werd er melding gedaan van een onwel persoon welke in een auto zat op de parkeerplaats bij Grieks restaurant Alexandros aan de Spelstraat te Wageningen, vanuit het restaurant heeft men de politie gebeld.
Agenten die als eerste bij de auto aankwamen troffen een persoon achter het stuur van een geparkeerde auto aan, de man viel continu weg en zakte ineen achter het stuur.

De man gaf zelf aan drugs te hebben gebruikt, een speekseltest werd door de agenten afgenomen.
De man kreeg een rijontzegging opgelegd van 24 uur.
Een ambulance is afgemeld en niet ter plaatse geweest.

Na het vertrek van de politie is de man meerdere malen ineen gezakt achter het stuur van de auto, omstanders hebben meerdere malen getracht hem wakker te krijgen, maar steeds zakte hij weer weg.
De man heeft de interieur van de auto helemaal onder gespuugd.
De agenten gaan er van uit dat de man alsnog gaat rijden

Agenten zijn nog steeds met 2 auto’s in de buurt van het restaurant en houden de persoon van een afstand in de gaten, veel meer kunnen ze niet doen aangezien de Nederlandse wet niet voorziet in duidelijke regelgeving bij het gebruik van drugs in het verkeer, dit is bij gebruik van alcohol wel het geval waardoor agenten in dat geval wel het mandaat hebben in te grijpen.
De man zat om 22:00 uur nog steeds in zijn auto en valt continu weg, hij heeft de deur dichtgetrokken en lijkt te slapen. .
Agenten blijven daarom in de buurt en houden de persoon in de gaten, mocht hij gaan rijden pleegt hij een misdrijf.

2018-02-15 20.00.35
2018-02-15 20.02.26
2018-02-15 20.52.52
previous arrow
next arrow